Onderhoudsabonnementen

Houd je website veilig & up-to-date

Een onderhoudsabonnement draagt zorgt voor een goed werkende, up-to-date en veilige website. Wij zorgen dat alle updates soepel verlopen en zorgen dat er dagelijks een backup gemaakt wordt van de website. Onze onderhoudsabonnementen zijn inclusief support (vanaf 30 min. per maand) voor kleine aanpassingen en eventuele problemen met de website. 

Onze pakketten

Compleet

Alle belangrijke tools die je nodig hebt voor je website. Inclusief 30 minuten service per maand.

â‚Ŧ45,-/Excl. BTW

Per maand

Updaten website
Nalopen website
Dagelijkse backup
Up-time monitoring
*Licentie kosten software
30 min service p.m.
Toevoegen nieuwe pagina's

All-in

Alles wat je in het 'compleet' pakket krijgt. Maar dan met 60 minuten service per maand.

â‚Ŧ79,-/Excl. BTW

Per maand

Updaten website
Nalopen website
Dagelijkse backup
Up-time monitoring
*Licentie kosten software
60 min service p.m.
Toevoegen nieuwe pagina's

Op maat

Onderhoudsabonnement voor bedrijven die hun website actief willen inzetten om hun bedrijf te laten groeien.

Prijs op aanvraag
Alles in het All-in pakket
Proactieve site monitoring
Gereserveerd aantal uren per maand
Toevoegen nieuwe pagina's
SEO & meer

*Let op: lees hier wat er niet onder het onderhoudsabonnement valt.

Handig!

De voordelen op een rijtje

Wat jou misschien veel tijd kost, doen wij meestal in minuten. Wij zorgen ervoor dat je website werkt en de layout goed staat. Wil je tekst aanpassen, een afbeelding vervangen of een pop-up op de website plaatsen? Ook dat doen we voor je. Met een onderhoudsabonnement heb je recht op 30 minuten service per maand. Hebben we meer tijd nodig? Dan laten we je dat van te voren weten. Wil je maandelijks meer tijd reserveren? Dan kunnen we ook een op maat gemaakt abonnement samenstellen.

Het regelmatig updaten van plugins en thema’s van de website verminderd de kans dat je website gehackt wordt. Updates worden minimaal 1 keer per maand door ons uitgevoerd. Bij cruciale updates, bijvoorbeeld vanwege veiligheid risico’s, ondernemen we gelijk actie. Na het uitvoeren van updates controleren wij of alles nog goed staat op de website. Zo niet, dan zetten wij dat gelijk recht.

Mocht er ooit iets mis gaan, dan is het cruciaal om een backup van je website te hebben. Bij websites waar regelmatig aanpassingen op gedaan worden zoals webshops of blogs zorgen wij voor dagelijkse backups. Mocht het dan ooit voorkomen dat er door een hack, een update of iets ander iets mis is gegaan, dan zetten wij de backup voor je terug.

Je abonnement stop zetten? Geen probleem. Het pakket is maandelijks, met een opzegtermijn van ÊÊn maand, opzegbaar. Wil je het updaten zelf doen en heb je ons minder vaak nodig? Dan kan je ons ook altijd inzetten op basis van ons uurtarief (â‚Ŧ55,- per uur). Let wel op: het dagelijks maken van een backup en het nalopen van de website vervalt dan ook.

Brainstormen?
Boek gratis een vrijblijvend adviesgesprek in.

Kies een taal
×

 

Hi!

Kan ik je ergens bij helpen?

× Hoe kan ik je helpen?