Project

Een nieuwe landingspagina voor Motorsports

Kort & bondig. Zonder afleiding. Per sector een op maat gemaakte landingspagina. Geoptimaliseerd voor het binnenhalen van leads.
Opdrachtgever
Vlotr Media
Diensten
Website design
Webshop ontwikkeling
Huisstijl
Software tools
Adobe XD
Elementor
Wordpress

Informatie afgestemd op de niche

Vlotr Media, een gespecialiseerd visueel media bedrijf met een breed scala aan klanten in verschillende sectoren. Om de verschillende sectoren waarop Vlotr Media zich richt beter te informeren en te overtuigen is er per sector een landingspagina gemaakt. Op de landingspagina is o.a. een showreel te bekijken die aansluit op de niche.

Project

Een nieuwe landingspagina voor Motorsports

Kort & bondig. Zonder afleiding. Per sector een op maat gemaakte landingspagina. Geoptimaliseerd voor het binnenhalen van leads.
Handig!

De voordelen op een rijtje

Wat jou misschien veel tijd kost, doen wij meestal in minuten. Wij zorgen ervoor dat je website werkt en de layout goed staat. Wil je tekst aanpassen, een afbeelding vervangen of een pop-up op de website plaatsen? Ook dat doen we voor je. Met een onderhoudsabonnement heb je recht op 30 minuten service per maand. Hebben we meer tijd nodig? Dan laten we je dat van te voren weten. Wil je maandelijks meer tijd reserveren? Dan kunnen we ook een op maat gemaakt abonnement samenstellen.

Het regelmatig updaten van plugins en thema’s van de website verminderd de kans dat je website gehackt wordt. Updates worden minimaal 1 keer per maand door ons uitgevoerd. Bij cruciale updates, bijvoorbeeld vanwege veiligheid risico’s, ondernemen we gelijk actie. Na het uitvoeren van updates controleren wij of alles nog goed staat op de website. Zo niet, dan zetten wij dat gelijk recht.

Mocht er ooit iets mis gaan, dan is het cruciaal om een backup van je website te hebben. Bij websites waar regelmatig aanpassingen op gedaan worden zoals webshops of blogs zorgen wij voor dagelijkse backups. Mocht het dan ooit voorkomen dat er door een hack, een update of iets ander iets mis is gegaan, dan zetten wij de backup voor je terug.

Je abonnement stop zetten? Geen probleem. Het pakket is maandelijks, met een opzegtermijn van รฉรฉn maand, opzegbaar. Wil je het updaten zelf doen en heb je ons minder vaak nodig? Dan kan je ons ook altijd inzetten op basis van ons uurtarief (โ‚ฌ55,- per uur). Let wel op: het dagelijks maken van een backup en het nalopen van de website vervalt dan ook.

Veel gestelde vragen

Brainstormen?
Boek gratis een vrijblijvend adviesgesprek in.

Kies een taal
Available for new projects