Veel gestelde vragen

De prijs is erg afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website of webshop. Wij bouwen onze websites standaard op maat vanaf scratch (met enkele uitzonderingen). One-page websites bouwen wij vanaf โ‚ฌ800,-. Het tarief voor complexe en omvangrijke websites ligt hoger. Op basis van jullie input en wensen sturen wij je graag vrijblijvend een offerte.

Het verbeteren en bijhouden van een website is een continue proces. Om het maximale uit een project te halen bieden wij de mogelijkheid om doormiddel van een abonnement een website te ontwikkelen en bij te houden. Binnen dit abonnement bieden wij, afhankelijk van de wensen en situatie, reguliere maandelijkse service. Zo verbeteren we de website continue door het meten van het gedrag van bezoekers. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project kan er een opstart fee gerekend worden.

Simpelere en minder omvangrijke websites kunnen wij binnen 1 รก 3 weken opleveren. Complexe websites kunnen tussen de 3 weken en 4 maanden duren.ย 

Na de kennismaking en de definitieve goedkeuring van de offerte gaan wij aan de slag met het verder in kaart brengen van de website en de gewenste pagina’s. Hiervoor maken we een zogenoemde content layout waarin duidelijk wordt wat voor tekst en beeldmateriaal we nodig hebben. Vervolgens maken we een wire-frame welke we na goedkeuring omzetten in een visueel ontwerp. Het visuele ontwerp wordt, na (meerdere) feedback rondes, omgezet in de uiteindelijke website met behulp van Webflow of Elementor.

Wij zijn echte no-code ‘developers’. Zoals de naam misschien al doet vermoeden schrijven wij dus zelf (vrijwel) geen code. Voor het bouwen van websites maken wij gebruik van Webflow, Shopify (webshops) of Elementor (icm WordPress). Door het gebruiken van deze tools kunnen we aanzienlijk sneller en goedkoper projecten opleveren die qua design pixel perfect in elkaar zitten.

Wij bieden de mogelijkheid om na het opleveren van een website een onderhoudsabonemment aan te schaffen. Een onderhoudsabonnement draagt zorg voor een goed werkende, up-to-date en veilige website. Wij zorgen dat alle updates soepel verlopen en zorgen dat er dagelijks een backup gemaakt wordt van de website. Binnen het onderhoudsabonnement valt ook standaard 30 minuten service per maand.

Brainstormen?
Boek gratis een vrijblijvend adviesgesprek in.

Kies een taal