Project

De Oosterscheldeboer

Voor De Oosterscheldeboer hebben we een passende huisstijl en een volledig op maat gemaakte webshop ontwikkeld. Ook een dynamische recepten pagina kon niet ontbreken.
Opdrachtgever
De Oosterscheldeboer
Diensten
Website design
Webshop ontwikkeling
Huisstijl
Software tools
Adobe XD
Elementor
Wordpress

Oosterscheldekreeft?!

De Oosterscheldeboer. DÊ plek voor Oosterscheldekreeft, Noordzeekrab, Zeeuwse mosselen, Oosterschelde streekproducten en meer! Als liefhebbers van de Oosterschelde delen ze graag hun passie en liefde voor al het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft. Zo ook een kijkje ‘achter de schermen’ in het kreeften seizoen wat bijzondere beelden oplevert!

Een passende uitstraling

Om De Oosterscheldeboer een fijn plekje in de online wereld te geven heeft Jayadesign de huisstijl en nieuwe webshop ontwikkeld. De webshop en website zijn, na het ontwerpen van de website in Adobe XD, gebouwd in Elementor in combinatie met Wordpress.

Project

De Oosterscheldeboer

Voor De Oosterscheldeboer hebben we een passende huisstijl en een volledig op maat gemaakte webshop ontwikkeld. Ook een dynamische recepten pagina kon niet ontbreken.
Handig!

De voordelen op een rijtje

Wat jou misschien veel tijd kost, doen wij meestal in minuten. Wij zorgen ervoor dat je website werkt en de layout goed staat. Wil je tekst aanpassen, een afbeelding vervangen of een pop-up op de website plaatsen? Ook dat doen we voor je. Met een onderhoudsabonnement heb je recht op 30 minuten service per maand. Hebben we meer tijd nodig? Dan laten we je dat van te voren weten. Wil je maandelijks meer tijd reserveren? Dan kunnen we ook een op maat gemaakt abonnement samenstellen.

Het regelmatig updaten van plugins en thema’s van de website verminderd de kans dat je website gehackt wordt. Updates worden minimaal 1 keer per maand door ons uitgevoerd. Bij cruciale updates, bijvoorbeeld vanwege veiligheid risico’s, ondernemen we gelijk actie. Na het uitvoeren van updates controleren wij of alles nog goed staat op de website. Zo niet, dan zetten wij dat gelijk recht.

Mocht er ooit iets mis gaan, dan is het cruciaal om een backup van je website te hebben. Bij websites waar regelmatig aanpassingen op gedaan worden zoals webshops of blogs zorgen wij voor dagelijkse backups. Mocht het dan ooit voorkomen dat er door een hack, een update of iets ander iets mis is gegaan, dan zetten wij de backup voor je terug.

Je abonnement stop zetten? Geen probleem. Het pakket is maandelijks, met een opzegtermijn van ÊÊn maand, opzegbaar. Wil je het updaten zelf doen en heb je ons minder vaak nodig? Dan kan je ons ook altijd inzetten op basis van ons uurtarief (â‚Ŧ55,- per uur). Let wel op: het dagelijks maken van een backup en het nalopen van de website vervalt dan ook.

Brainstormen?
Boek gratis een vrijblijvend adviesgesprek in.

Contact info
Kies een taal
×

 

Hi!

Kan ik je ergens bij helpen?

× Hoe kan ik je helpen?