Project

Brasserie Maritime

Passend bij de nieuwe uitstraling van Brasserie Maritime is er een volledige nieuwe website ontwikkeld. Inclusief een apart navigatiemenu voor mobiele gebruikers (67% van de bezoekers).
Opdrachtgever
Brasserie Maritime
Diensten
Website design
Software tools
Elementor
Figma

Culinair genieten in Zierikzee

Culinair genieten aan de haven in Zierikzee doe je bij Brasserie Maritime. Een eigentijds restaurant met culinaire hoogstandjes, gemaakt met passie op basis van lokale producten en ingrediënten.

Visschrikkelijk lekker!

Om de fijne beleving van de gasten ook online aan te laten sluiten was het tijd voor een nieuwe website. Recentelijk was er ook een nieuwe huisstijl ontwikkeld en doorgevoerd in het interieur van het restaurant. De website is op basis van de nieuwe huisstijl ontworpen. Omdat het restaurant vooral ook bekend staat om zijn heerlijke visgerechten zijn elementen hiervan ook terug te vinden op de website.

Een extra navigatiemenu voor mobiele gebruikers

Bij het ontwikkelen van de website was het belangrijk dat de mobiele gebruikers (67% van de bezoekers) snel de menukaart konden bekijken, gemakkelijk een reservering kunnen indienen en de locatie van het restaurant kunnen vinden. Om dit zo snel en duidelijk mogelijk te kunnen doen is er op de mobiele versie van de website en extra ‘snel’ navigatie menu toegevoegd aan de onderkant.

Samenwerking

In samenwerking met Coen Dalebout van Younglions, verantwoordelijk voor de online marketing en de content, is het project doorlopen.

Project

Brasserie Maritime

Passend bij de nieuwe uitstraling van Brasserie Maritime is er een volledige nieuwe website ontwikkeld. Inclusief een apart navigatiemenu voor mobiele gebruikers (67% van de bezoekers).
Handig!

De voordelen op een rijtje

Wat jou misschien veel tijd kost, doen wij meestal in minuten. Wij zorgen ervoor dat je website werkt en de layout goed staat. Wil je tekst aanpassen, een afbeelding vervangen of een pop-up op de website plaatsen? Ook dat doen we voor je. Met een onderhoudsabonnement heb je recht op 30 minuten service per maand. Hebben we meer tijd nodig? Dan laten we je dat van te voren weten. Wil je maandelijks meer tijd reserveren? Dan kunnen we ook een op maat gemaakt abonnement samenstellen.

Het regelmatig updaten van plugins en thema’s van de website verminderd de kans dat je website gehackt wordt. Updates worden minimaal 1 keer per maand door ons uitgevoerd. Bij cruciale updates, bijvoorbeeld vanwege veiligheid risico’s, ondernemen we gelijk actie. Na het uitvoeren van updates controleren wij of alles nog goed staat op de website. Zo niet, dan zetten wij dat gelijk recht.

Mocht er ooit iets mis gaan, dan is het cruciaal om een backup van je website te hebben. Bij websites waar regelmatig aanpassingen op gedaan worden zoals webshops of blogs zorgen wij voor dagelijkse backups. Mocht het dan ooit voorkomen dat er door een hack, een update of iets ander iets mis is gegaan, dan zetten wij de backup voor je terug.

Je abonnement stop zetten? Geen probleem. Het pakket is maandelijks, met een opzegtermijn van één maand, opzegbaar. Wil je het updaten zelf doen en heb je ons minder vaak nodig? Dan kan je ons ook altijd inzetten op basis van ons uurtarief (€55,- per uur). Let wel op: het dagelijks maken van een backup en het nalopen van de website vervalt dan ook.

Brainstormen?
Boek gratis een vrijblijvend adviesgesprek in.

Contact info
Kies een taal
×

 

Hi!

Kan ik je ergens bij helpen?

× Hoe kan ik je helpen?