Project

Meat Me

Om aan de nieuwe vraag bestellingen te voldoen is er een nieuwe webshop en website ontwikkeld voor Meat Me. Volledig op maat ontworpen en ontwikkeld met Woocommerce.
Opdrachtgever
Meat Me
Diensten
Website design
Webshop ontwikkeling
Software tools
Adobe XD
Elementor
Wordpress
Figma

Zei iemand BBQ?

Iets nodig voor op de BBQ of een BBQ catering inschakelen? Daarvoor moet je toch echt bij Meat Me zijn. Meat Me is dé BBQ specialist op Schouwen-Duiveland en verkoopt kwaliteit BBQ’s tot aan de vleeswaren voor op de BBQ.

Toekomstige plannen

Om de toekomstige plannen voor Meat Me beter in beeld te brengen en om de huidige vraag bestellingen efficiënter te laten verlopen is er een nieuwe webshop ontwikkeld. De nieuwe website bestaat uit 2 ‘aparte’ omgevingen: één webshop omgeving en een omgeving voor meer informatie over de diensten zoals catering. In de webshop omgeving zijn de navigaties menu’s (zoals de header en footer) geoptimaliseerd voor het converteren van bezoekers. Om het reserveren van een datum voor caterings of evenementen makkelijker te laten verlopen is er ook een boekings-module toegevoegd.

Samenwerking

Voor het ontwikkelen van nieuw beeldmateriaal is Coen van Younglions aan de slag gegaan met het maken van sfeerfoto’s en productfoto’s welke op de nieuwe website zijn gebruikt.

Project

Meat Me

Om aan de nieuwe vraag bestellingen te voldoen is er een nieuwe webshop en website ontwikkeld voor Meat Me. Volledig op maat ontworpen en ontwikkeld met Woocommerce.
Handig!

De voordelen op een rijtje

Wat jou misschien veel tijd kost, doen wij meestal in minuten. Wij zorgen ervoor dat je website werkt en de layout goed staat. Wil je tekst aanpassen, een afbeelding vervangen of een pop-up op de website plaatsen? Ook dat doen we voor je. Met een onderhoudsabonnement heb je recht op 30 minuten service per maand. Hebben we meer tijd nodig? Dan laten we je dat van te voren weten. Wil je maandelijks meer tijd reserveren? Dan kunnen we ook een op maat gemaakt abonnement samenstellen.

Het regelmatig updaten van plugins en thema’s van de website verminderd de kans dat je website gehackt wordt. Updates worden minimaal 1 keer per maand door ons uitgevoerd. Bij cruciale updates, bijvoorbeeld vanwege veiligheid risico’s, ondernemen we gelijk actie. Na het uitvoeren van updates controleren wij of alles nog goed staat op de website. Zo niet, dan zetten wij dat gelijk recht.

Mocht er ooit iets mis gaan, dan is het cruciaal om een backup van je website te hebben. Bij websites waar regelmatig aanpassingen op gedaan worden zoals webshops of blogs zorgen wij voor dagelijkse backups. Mocht het dan ooit voorkomen dat er door een hack, een update of iets ander iets mis is gegaan, dan zetten wij de backup voor je terug.

Je abonnement stop zetten? Geen probleem. Het pakket is maandelijks, met een opzegtermijn van één maand, opzegbaar. Wil je het updaten zelf doen en heb je ons minder vaak nodig? Dan kan je ons ook altijd inzetten op basis van ons uurtarief (€55,- per uur). Let wel op: het dagelijks maken van een backup en het nalopen van de website vervalt dan ook.

Brainstormen?
Boek gratis een vrijblijvend adviesgesprek in.

Contact info
Kies een taal
×

 

Hi!

Kan ik je ergens bij helpen?

× Hoe kan ik je helpen?