Project

Fashion at Sea

In Shopify hebben we voor Fashion at Sea een webshop opgezet welke gemakkelijk door de klant zelf bijgehouden kan worden.
Opdrachtgever
Fashion at Sea
Diensten
Webshop ontwikkeling
Software tools
Shopify

Gemakkelijk zelf producten toevoegen

Fashion at Sea is een online shop voor stijlvolle en betaalbare dameskleding. Bij de overname van het bedrijf en de nieuwe huisstijl was Janine van Fashion at Sea opzoek naar een nieuwe webshop. Een webshop welke gemakkelijk, zonder problemen, door haar zelf bijgehouden kon worden.

Snel en binnen budget een webshop met Shopify

In samenwerking met Coen Dalebout van Younglions heeft Jayadesign een volledige nieuwe webshop opgezet in Shopify. Om de tijd tot realisatie te verkorten is er gebruikt gemaakt van een template die is ontworpen voor fashion stores. Om de verkoop van de artikelen in de shop te bevorderen is er ook een koppeling gemaakt met Instagram & Facebook.

Project

Fashion at Sea

In Shopify hebben we voor Fashion at Sea een webshop opgezet welke gemakkelijk door de klant zelf bijgehouden kan worden.
Handig!

De voordelen op een rijtje

Wat jou misschien veel tijd kost, doen wij meestal in minuten. Wij zorgen ervoor dat je website werkt en de layout goed staat. Wil je tekst aanpassen, een afbeelding vervangen of een pop-up op de website plaatsen? Ook dat doen we voor je. Met een onderhoudsabonnement heb je recht op 30 minuten service per maand. Hebben we meer tijd nodig? Dan laten we je dat van te voren weten. Wil je maandelijks meer tijd reserveren? Dan kunnen we ook een op maat gemaakt abonnement samenstellen.

Het regelmatig updaten van plugins en thema’s van de website verminderd de kans dat je website gehackt wordt. Updates worden minimaal 1 keer per maand door ons uitgevoerd. Bij cruciale updates, bijvoorbeeld vanwege veiligheid risico’s, ondernemen we gelijk actie. Na het uitvoeren van updates controleren wij of alles nog goed staat op de website. Zo niet, dan zetten wij dat gelijk recht.

Mocht er ooit iets mis gaan, dan is het cruciaal om een backup van je website te hebben. Bij websites waar regelmatig aanpassingen op gedaan worden zoals webshops of blogs zorgen wij voor dagelijkse backups. Mocht het dan ooit voorkomen dat er door een hack, een update of iets ander iets mis is gegaan, dan zetten wij de backup voor je terug.

Je abonnement stop zetten? Geen probleem. Het pakket is maandelijks, met een opzegtermijn van ÊÊn maand, opzegbaar. Wil je het updaten zelf doen en heb je ons minder vaak nodig? Dan kan je ons ook altijd inzetten op basis van ons uurtarief (â‚Ŧ55,- per uur). Let wel op: het dagelijks maken van een backup en het nalopen van de website vervalt dan ook.

Brainstormen?
Boek gratis een vrijblijvend adviesgesprek in.

Contact info
Kies een taal
×

 

Hi!

Kan ik je ergens bij helpen?

× Hoe kan ik je helpen?