Project

Een dynamische website voor Zeeuwse Chalets, volledig op maat.

Een nieuw ontwerp. Volledig vanaf scratch opnieuw opgebouwd.
Opdrachtgever
Zeeuwse Chalets
Diensten
Website design
Software tools
Elementor
Wordpress
Figma

De oude website van Zeeuwse Chalets koste veel tijd om aan te passen, miste een sterke technische basis en kwam niet professioneel genoeg over. Tijd voor een remake dus! ๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽจ De nieuwe website heeft een volledig nieuw ontwerp gekregen en is vanaf scratch opnieuw opgebouwd.

Growth Driven Design

De eerste versie van de vernieuwde website is, met de benodigde verbeteringen tov de vorige website, bewust eerder gelanceerd. Af is die dus nog niet (dat is een website uiteindelijk nooit). De komende periode gaat de website actief gemonitord worden en zal de website, op basis van deze data, nog aangepast en uitgebreid worden. De website zal de komende maanden dus nog zeker een transformatie gaan krijgen!

Project

Een dynamische website voor Zeeuwse Chalets, volledig op maat.

Een nieuw ontwerp. Volledig vanaf scratch opnieuw opgebouwd.
Handig!

De voordelen op een rijtje

Wat jou misschien veel tijd kost, doen wij meestal in minuten. Wij zorgen ervoor dat je website werkt en de layout goed staat. Wil je tekst aanpassen, een afbeelding vervangen of een pop-up op de website plaatsen? Ook dat doen we voor je. Met een onderhoudsabonnement heb je recht op 30 minuten service per maand. Hebben we meer tijd nodig? Dan laten we je dat van te voren weten. Wil je maandelijks meer tijd reserveren? Dan kunnen we ook een op maat gemaakt abonnement samenstellen.

Het regelmatig updaten van plugins en thema’s van de website verminderd de kans dat je website gehackt wordt. Updates worden minimaal 1 keer per maand door ons uitgevoerd. Bij cruciale updates, bijvoorbeeld vanwege veiligheid risico’s, ondernemen we gelijk actie. Na het uitvoeren van updates controleren wij of alles nog goed staat op de website. Zo niet, dan zetten wij dat gelijk recht.

Mocht er ooit iets mis gaan, dan is het cruciaal om een backup van je website te hebben. Bij websites waar regelmatig aanpassingen op gedaan worden zoals webshops of blogs zorgen wij voor dagelijkse backups. Mocht het dan ooit voorkomen dat er door een hack, een update of iets ander iets mis is gegaan, dan zetten wij de backup voor je terug.

Je abonnement stop zetten? Geen probleem. Het pakket is maandelijks, met een opzegtermijn van รฉรฉn maand, opzegbaar. Wil je het updaten zelf doen en heb je ons minder vaak nodig? Dan kan je ons ook altijd inzetten op basis van ons uurtarief (โ‚ฌ55,- per uur). Let wel op: het dagelijks maken van een backup en het nalopen van de website vervalt dan ook.

Veel gestelde vragen

Brainstormen?
Boek gratis een vrijblijvend adviesgesprek in.

Kies een taal
Available for new projects